جاسوس ایرانی-آمریکایی با چه هدفی به ایران آمد؟ تعداد بازدید: 2825 |

11 بهمن 92

 

جاسوس ایرانی-آمریکایی با چه هدفی به ایران آمد؟

[more]

"امیر میرزایی حکمتی" 28 ساله مقیم ایالت میشیگان آمریکا، اوایل سال 90 توسط ماموران وزارت اطلاعات و به اتهام جاسوسی برای سیا و سیستم‌های اطلاعاتی آمریکا بازداشت شد و اسناد این همکاری و دیدارهای وی با مقامات آمریکا در افغانستان در رسانه‌ها نیز منتشر شد، بعد از بازجویی‌های متهم و اعتراف وی به همکاری با نهادهای اطلاعاتی آمریکا، حکمتی به اتهام همکاری با آمریکا و سرویس اطلاعاتی آمریکا CIA علیه جمهوری اسلامی ایران، به اعدام محکوم شد.

 

به گزارش وارثین ,به نقل از فردا، این حکم چند ماه بعد و در روزهای پایانی سال 90، اعدام این جاسوس آمریکایی لغو شد. در طول این مدت نیز این متهم در زندان به سر می‌برد تا اینکه طی روزهای اخیر "ویلیام کوهن"، وزیر دفاع اسبق ایالات متحده آمریکا، به همراه سه مقام بلندپایه پیشین نظامی آمریکا هفته جاری طی نامه‌ای خطاب به "باراک اوباما"، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، از او خواستند تا در سایه تحولات جدید در روابط ایران و آمریکا، برای آزادی امیر میرزایی حکمتی اقدام کند.

 

 

 

میز ایران در "سیا" پروژه‌ای سه جانبه بسیار محرمانه و با همکاری موساد و MI6 طراحی کرده و علاوه بر ترور و جنگ رسانه‌ای، تمام توان خود را برای فاز سوم یعنی انتخاب زبده‌ترین فرد برای نفوذ به دستگاه اطلاعات ایران انتخاب کند. فرد مورد نظر سابقه یک دهه آموزش‌های فشرده اطلاعاتی را در رزومه خود داشت و علاوه بر آموزش‌های عمومی و ویژه نظامی، به دانشگاهی مخصوص فرستاده می‌شود تا در کنار آموزش‌های اطلاعاتی، زبان‌های خاورمیانه‌ای را نیز بیاموزد.

 

حکمتی بعد از آموزش‌هایی در عراق و استخدام در چند شرکت اطلاعاتی، بارها تست دروغ‌سنجی و روانشناسی و معاینات پزشکی را با موفقیت پشت سر ‌گذاشته، بنابراین بعد از چندی در سال 2011 در هتل واشنگتن، این ماموریت به وی ابلاغ می‌شود و بارها با مامو سیا نوع مواجهه با ماموران اطلاعاتی با پوشش حکمتی را تمرین می‌کنند. سپس حکمتی به پادگان "بگرام" و بعد از آن به دبی رفته و بعد از دو روز اقامت به ایران می‌آید.

 

 

حجم اطلاعاتی که حکمتی با خود به ایران آورده بود، به گونه‌ای بود که هر سرویس اطلاعاتی در مواجهه با آن خود را در مقابل منبعی مهم می‌دید و سعی می‌کرد تا علاوه بر صحت‌سنجی، هر طور شده این منبع را از دست ندهد و نیاز اطلاعاتی‌اش را به‌وسیله آن برآورده کند و این همان دامی است که برای ایران پهن شده بود. سازمان سیا در این پروژه به دنبال ایجاد اثر انگشت یا ردپای سرویس اطلاعاتی ایران است تا هر طور شده، لااقل یکی از ماموران امنیتی ایران را به دام بیاندازد و پس از درخواست اطلاعات از حکمتی، به توانمندی و نیازهای ایران اشراف یابد تا بتواند آن را به‌عنوان حربه‌ای علیه ایران قرار دهد.

 

سرانجام، سربازان گمنام امام زمان(عج) با ردگیری و مهار فرستاده، در یک عملیات پیچیده، نه تنها پروژه نفوذ را با شکست مواجه کردند، بلکه شبکه گسترده جاسوسی با طیف وسیعی از اطلاعات ستاد را شناسایی و منهدم کردند تا روش‌های واسطه‌ها و همکاران این شبکه جاسوسی در اعتبار نیروهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی قرار گیرد و بار دیگر نقشه آمریکا شکست بخورد.

 

دیدگاه (0)
به اشتراک بگذارید:
security code

گالری تصاویر