الحیات چاپ لندن جلیلی را یکی از رقیبان اصلی انتخابات ایران دانست و نوشت: اصولگرایان به زودی برگه های انتخاباتی خود را برای حمایت از یک کاندیدا مرتب خواهند کرد که این نامزد ممکن است جلیلی باشد.
[more]
به گزارش سایت حیات طیبه، ورود دکتر سعید جلیلی به عرصه انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ و اعلام رسمی کاندیداتوری ایشان واکنشهای گوناگونی را در پی داشت و رسانههای منطقه ای و جهانی هر کدام از زاویه ای خاص به تحلیلی آن پرداختند. گزارش حاضر بخش کوچکی از این واکنش هارا مرور می نماید:
خبرگزاری شینهوای چین ورود سعید جلیلی به صحنه انتخابات را «غافلگیر کننده» ارزیابی کرد و خبرگزاری فرانسه در اینباره گزارش داد: ورود جلیلی به صحنه، امید طرفداران رهبری را افزایش داد و شور و شوق جدیدی در آنها ایجاد کرد و باعث شگفتی کاندیداهای موجود شد.
الاهرام روزنامه مصری در این باره نوشت: با ورود جلیلی و هاشمی رفسنجانی تنور انتخابات در ایران به شدت داغ شده و باید در آینده نزدیک شاهد رقابت تنگاتنگی باشیم.
بی بی سی در تحلیلی اعلام کرد: با ورود سعید جلیلی حالا باید خیلیها تصمیم بگیرند بمانند یا بروند.
روزنامه سوئیسی «تریبون ژنو» از سعید جلیلی به عنوان یکی از وزنه های سنگین انتخابات آینده ایران نام برد و نوشت: جلیلی نماینده مستقیم ایاران در مذاکرات با قدرت های بزرگ جهانی می باشد که سرسختی او در این مذاکرات زبانزد است.
الحیات چاپ لندن جلیلی را یکی از رقیبان اصلی انتخابات ایران دانست و نوشت: اصولگرایان به زودی برگه های انتخاباتی خود را برای حمایت از یک کاندیدا مرتب خواهند کرد که این نامزد ممکن است جلیلی باشد.
خبرگزاری اسپانیا پیش بینی کرد: با رقابتی شدنفضای انتخابات ایران سای نامزدهای اصولگرا سرانجام به نفع جلیلی کنار می روند و صدای آمریکا در این باره گفت: با آمدن جلیلی منتقدان حکومت ایران بیم دارند که وی پیروز نهایی انتخابات ۹۲ باشد.
بی بی سی درگزارشی مفصل به تحلیل موضوع کاندیداتوری سعید جلیلی پرداخته و با اذعان به پتانسیلهای گونگون جلیلی شانس او را برای پیروزی بالا دانست و یاد آور شد :سعید جلیلی ویژگی هایی دارد که می تواند وی را به ستاره نوظهور این دور از رقابت ها تبدیل کند ، وی حاشیه ای ندارد و نام او در هیچ پرونده سیاسی و اقتصادی مطرح نیست و چه در سخن و چه در عمل ، تابع خط و نگاه رهبری است.