نماینده جبهه پایداری با اشاره به اینکه بین رئیس جمهور سکولار و اسلامی فرق بسیار است،گفت: کسی که در کشور اسلامی زندگی می کند باید ولایت مدار باشد آنهم نه در حرف بلکه در عمل.
[more]
به گزارش خبرنگار ۸دی، حجت السلام و المسلمین قاسم روانبخش بعد از ظهر روز دوشنبه در دانشگاه پیام نور مرکز رشت سخنان خود را با طرح این سوال که چه کسی می تواند رئیس جمهور شود آغاز نمود و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری همواره در این چند ماه اخیر فرموده اند که افراد نباید دچار توهم شوند که هر کسی می تواند رئیس جمهور شود. داوطلبین باید جایگاه ریاست جمهوری را بشناسند و صلاحیت آن را داشته باشند.
نماینده جبهه پایداری تاکید کرد: کسی که در جایگاه ریاست جمهوری قرار می گیرد باید بداند که این جایگاه بالایی است و بعد از رهبری قرار گرفته و تمامی پول ، فرهنگ ، سیاست های خارجی و داخلی، برنامه های بخشداری ها تا استانداریها در دست و اجرای رئیس جمهور است. کسی که تمامی برنامه های کشور در دست اوست و با سیاست درست و اصولی می تواند کشور را آباد کند و یا برعکس با سیاست نادرست و غیر اصولی یک کشور را به بیراهه بکشاند باید با بصیرت باشد.
روانبخش در ادامه سخنان خود اشاره ای به شرایط رئیس جمهور داشت و ابراز نمود: کسی که می خواهد رئیس جمور شود باید ویژگی هایی از جمله با تجربه بودن و کاردان بودن، برنامه داشتن برای آینده، دارا بودن تیمی هماهنگ، کیاست در سیاست خارجی و مردمی بودن را دارا باشد.
وی در ادامه متذکر شد: کسی که کار اجرایی کوچکی مثل بخشداری را هم اداره نکرده باشد بعد تصمیم بگیرد به عرصه ریاست جمهوری پاگذارد آیا واقعاً می شود کار کلان اجرایی را به آن داد؟! فرد کاندیدا باید تجربه مدیریتی در سطح کلان را داشته باشد.
عضو شورای مرکزی قرارگاه فرهنگی عمار اذعان داشت: نباید در سایه سیاست خارجی کشور دیگری حرکت کرد. رئیس جمهور یک کشور اسلامی باید مستقل و منفعل باشد.
وی با اشاره به آخرین و مهمترین ویژگی که امام (ره) و مقام رهبری هم خیلی به آن تاکید کرده اند و این است که رئیس جمهور کشور اسلامی باید مردمی باشد و از دل مردم برخاسته باشد، تصریح کرد: رئیس جمهور باید درد مردم را درد خود بداند و رئیس جمهور سرمایه داران نباشد و باید از اشرافی گری بپرهیزد و ساده زیست باشد.
روانبخش اظهار کرد: کسی که قسم به کتاب قرآن می خورد و رئیس جمور مردم این کشور است باید به فکر دین و ارزش دینی و فرهنگ این مردم هم باشد. بین رئیس جمهور سکولار و اسلامی فرق بسیار است. کسی که در کشور اسلامی زندگی می کند باید ولایت مدار باشد آنهم نه در حرف بلکه در عمل.
وی سخنان خود را این گونه به اتمام رساند: ما باید بتوانیم فردی اصلح را شناسایی کنیم تا موجب آبادانی دین و کشور و ولایت شویم