کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: هاشمی حرف جدیدی ندارد و حرف او قدیمی است چون تخصص شان این نیست و وقتی هم تخصص نباشد همه حرف ها شعاری می شود.
[more]
به گزارش وارثین و به نقل از جهان، محسن رضایی گفت: اصلی ترین رقیب من فقر و بیکاری و گرانی و تحریم های اقتصادی است. و بعد هم اگر آقای هاشمی بماند و کنار نرود آقای هاشمی رقیب من خواهد بود.
به گفته وی "هاشمی وقتی تحریم نبودیم هم نمیتوانست کشور را اداره کند چه برسد به حالا."
بخشی از گفت وگوی وی با مشرق را در ادامه بخوانید:
فکر می کنید فقط خود شما می توانید مقابل آقای هاشمی بیاستید؟
من در تقابل با هیچکس جز دشمنان ملت ایران نیستم ولی رقابت جدی خواهم داشت. خیلی از این آقایان سوابقی که آقای هاشمی دارد را ندارند. مثلا قبل از انقلاب سابقه ندارند، در جنگ نبودند، ارتباط نزدیکی با حضرت امام (ره) نداشتند. ضمن اینکه در رابطه با آینده کشور یعنی اقتصاد، مثل آقای هاشمی حرف جدیدی هم ندارند. در حالی که همه این ویژگی ها را در خودم و دوستانم می بینم.
هاشمی حرف جدیدی در اداره کشور ندارد
اما آقای هاشمی یکی از شعار هایش بحث معیشت است؟
ایشان حرف جدیدی ندارد و حرف هایشان همان حرف های قدیمی است.
یعنی آقای هاشمی حرف جدیدی ندارد و بقیه هم که اصلا هیچ حرفی ندارند. درست است؟
اصلا تخصص شان این نیست و وقتی هم تخصص نباشد همه حرف ها شعاری می شود.
غیر از آقای هاشمی دیگران را به عنوان رقیب حساب نمی کنید؟
انشاءالله وقتی دولت آینده را شکل بدهیم از خیلی از این نامزدها استفاده می کنیم و من واقعا رقیب اصلی خودم را فقر و گرانی و بیکاری می دانم.
الان و پیش از تشکیل دولت شما غیر از آقای هاشمی هیچ کدام از کاندیداهای موجود را رقیب نمی دانید. درست است؟
حالا شاید این ادبیات، ادبیات متکبرانه ای تلقی شود. چون قصد ندارم اینطور بگویم. اما واقعا رقیب اصلی خودم را فقر و گرانی و بیکاری و این تحریم های اقتصادی می دانم که بتوانیم از این گردنه عبور کنیم.
اگر شورای نگهبان شما را به عنوان رجل سیاسی نشناسد چه واکنشی دارید؟
من تابع قانون هستم و تا الان هم بر همین رویه عمل کرده ام.
اگر تایید نشوید از چه کاندیدایی حمایت می کنید؟
هیچ کدامشان.
رای نمی دهید؟
چرا بالاخره به یک نفر رای می دهم اما پشت سر کسی قرار نمی گیرم.
میزان رای تان در نظرسنجی ها چطور است؟
خوب است.
نظرسنجی است یا نظرسازی؟
من که خودم کاری نمی کنم و نظرسنجیهایی که نهادهای دیگر انجام دادند را ملاک می گیرم.
الان همه کاندیدا ها می گویند که در نظرسنجی ها جایگاه خوبی دارند و حتی برخی اعلام کرده اند که نامه ها و درخواست های مردمی و نظرسنجی ها آنها را وادار کرده وارد این عرصه بشوند. فکر نمی کنید توهم نظرسنجی و رئیس جمهور شدن از همین الان در بعضی ها ایجاد شده؟
ممکن است.
علت این امر چیست که به قول آقای کدخدایی خودشیفتگی ایجاد شده که همه می توانند رئیس جمهور بشوند؟
نمی شود این تهمت را به افراد زد. بالاخره کسانی که الان آمدند بیشترشان آدم های متدینی هستند و سابقه انقلابی دارند و زحمت کشیدند. به این صورت نمی شود گفت.
بالاخره مدیریت با انسان خوبی بودن متفاوت است دیگر.
بعضی ها برداشت و برآوردشان از خودشان و جامعه ممکن است درست نباشد. بله هر کسی می تواند یک انگیزه ای داشته باشد.
فکر نمی کنید اعضای ستادهای کاندیداها بر اساس علقه ای که دارند ممکن است نظرسازی کنند؟
من این را نفی نمی کنم.
بیشترین نقدم به هاشمی درباره شیوه اداره کشور است
با توجه به اینکه گفتید اصلی ترین رقیب شما اقای هاشمی است، اگر روبروی آقای هاشمی قرار بگیرید بیشترین نقدی که به عملکرد ایشان وارد می کنید مربوط به زمان جنگ می شود یا بعد از جنگ؟
بیشتر مربوط به نحوه اداره کشور، اقتصاد و مسائل فرهنگی خواهد شد. مسائل امروز جامعه مهم است. قصد کالبد شکافی از گذشته ندارم.
یعنی از زمان جنگ هیچ نقدی به ایشان ندارید؟
اگر ضرورتی پیش امد نقد هایم را می گویم. بستگی به مناظرات دارد. چون ما بیشتر دغدغه مان آینده کشور است. ما که نمی خواهیم دعوای گذشته را رو کنیم. بحث این است که آیا ایشان می تواند تحولی در کشور به وجود بیاورد؟ این را ما بحث می کنیم با ایشان و تفاوت هایی که من در اداره کشور دارم را بحث خواهیم کرد. گذشته تنها بنا به ضرورت است و احتمالا اشاراتی خواهد شد.
هاشمی وقتی کشور تحریم نبود در اداره کشور مشکل داشت چه برس به حالا!
فکر می کنید با توجه به شرایط سنی ایشان می توانند کشور را اداره کنند؟
ایشان آن زمان که دولت را در دست داشتند و تحریم های اقتصادی هم نبود در اداره کشور با مشکل مواجه بودند الان که ما تحریم اقتصادی هم داریم. باید ببینیم برنامه ایشان چی هست و چه تغییراتی با گذشته می خواهد داشته باشد.
از شما برای جلسات اصولگرایان در راستای وحدت دعوت شده؟
خیر دعوت نکرده اند. البته با اصل اینکه این جلسات ادامه پیداکند موافقم. جلساتی هم با مجلس داشتیم. کلا این جلسات را مثبت می دانم.
ائتلاف "همه با هم" میان اصولگرایان را قبول دارم
اگر به یک نتیجه واحد برسند و همه از یک کاندیدا حمایت کنند شما هم از نظر آنها تبعیت خواهید کرد؟
من قبلا هم گفته ام که ائتلاف همه با هم را قبول دارم اما اینکه دو سه نفر با هم ائتلاف کنند را قبول ندارم. ائتلاف همه با هم آن هم بر اساس یک منطق نه اینکه بر اساس سلایق. مثلا یک جمعی از نخبگان باشند و ما برنامه های خودمان را ارئه کنیم و آنها به نتیجه برسند که کدامیک از ما می تواند هم در رقابت ها و هم بعد از انتخابات کشور را اداره کند.
حالا اگر 400 نفر نمی شود، 40 نفر که می شود. 40 نفر از نخبگان بنشینند و بر اساس یک معبار مشخص قضاوت انجام بدهند. به نظر من مساله سختی نیست و اگر دوستان گروه گروه نشوند و قبول کنند که همه با هم باشند، فکر نمی کنم مشکلی برای رسیدن به وحدت باشد.
این پیشنهاد را مطرح کردید؟
بله.
چه نتیجه ای داشت؟
در ابتدای راه هستیم.